Lunds Flexibelstäd

Ett gott första intryck

Oavsett om det handlar om ett större kontorslandskap, en mindre butik eller industrilokal så står vi vid din sida redo att hjälpa till med städningen. Ett gott första intryck räcker långt och när en kund besöker er är det viktigt med en ren lokal. Vi hjälper ert företag med städningen så att ni kan fokusera på er verksamhet till fullo. 

 

Vi bokar alltid in ett möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ert företag har när det kommer till städning. Ni bestämmer självklart vad det är som ska göras och hur ofta det är ni behöver städhjälp. Vi är enkla och ha att göra med för vi tycker att kommunikationen mellan både parter ska vara genuin då det ofta innebär ett långt samarbete, vilket är något vi alltid strävar efter.

När det kommer till företagsstäd, trappstäd eller annan typ av städhjälp är vi att räkna med. Behöver ni hjälp med kort varsel eller vid en speciell tidpunkt är vi flexibla när det kommer till jobb. Vi lever helt enkelt upp till vårt namn, Lunds Flexibelstäd.

Om företaget

Vi är ett litet, familjeägt företag med sin bas i Lund. Vi som jobbar på Lunds Flexibelstäd har lång erfarenhet inom branschen och vet också vad som krävs för att göra dig som kund nöjd. Företaget lägger stor vikt vid noggrannhet och för oss är det viktigt att minimera användandet av plaster och kemikalier.